2014. december 15., hétfő

Szünet

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy szüneteltetem a blogot egy ideig. Lehet, hogy januártól újult erővel folytatom az írást, de most kell egy kis "pihi", hogy összeszedjem a gondolataimat, és jó, érdekes és élvezhető fejezeteket tudjak hozni Nektek. Utálok csúszni, és az elmúlt időben rendszeresen volt rá példa.

Az egyik ismerősömmel egy új történeten dolgozunk, ami az összes képzelőerőmet, ötletemet kisajátította, ugyanis (igaz még csak most kezdtünk neki, de ) ki szeretnénk adni. Ha valakit érdekel, akkor a blog elérhető ANGOLUL ezen a címen: War for Iora.
Fönt van a prológus és az első fejezet, a második fejezet úton van, de mivel, hogy ki szeretnénk adni, ezért nem lesz fönt az összes fejezet, sőt. Viszont információkat lehet találni a könyvvel kapcsolatosan, a Facebook oldalt itt nézhetitek meg, remélem páran támogattok majd, jól esne. :)

Sajnálom, hogy ezzel a hírrel jöttem, és nem fissel, de igyekszem írni az új fejezeteket. Azért a minőség a legfontosabb számomra, és az elmúlt pár fejezet jócskán le volt maradva ilyen téren a többitől.

Jelentkezni fogok addig is, lehet, hogy hozok kisebb szösszeneteket. Karácsonykor tervezek egy kisebb meglepit, remélem össze is jön. Addig is, ha bármi kérdésetek van, vagy ha csak beszélni szeretnétek velem, a blogon elértek, valamint a szilagyi.yvett@freemail.hu címre, ha írtok, válaszolok szívesen.

Puszi,
Yvi (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Másik blogjaim